وبلاگ دانشمند

فروشگاه محصولات دانلودی استاد عزیزی

وبلاگ دانشمند

فروشگاه محصولات دانلودی استاد عزیزی

دانلود تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا 22 ص

دانلود تکثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا 22 ص تحقیق تکثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا 22 ص مقاله تکثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا 22 ص تکثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا 22 ص
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل zip
حجم فایل 17 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
دانلود تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا 22 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 33 صفحه

فهرست مطالب فصل اول مقدمه مروری کلی در ارتباط با تکثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا فصل دوم : نکاتی درباره با پرورش ماهیان در استخر مربوط به صورت عملی میثم هوشمند یکتا رشته‌ی شیلات استادمربوطه : جناب آقای دکتر قمی شماره دانشجویی : 82501116 تاریخچه پرورش ماهی به 2000 سال قبل از میلاد برمی‌گردد که اولین بار در حین به این کار پرداختند که در عهدنامه‌ی چین به پرورش ماهی کپور و قزل‌آلا تاکید شده است و در انجیل در ایسایاه- فصل 19- آیه‌ی 10 به پرورش ماهی اشاره شده است و تاکید نموده است.
رومیان باستان در حاشیه ی دریاها شروع به پرورش ماهی کردند که هنوز هم از این روش برای پرورش ماهی در کشور ایتالیا استفاده می‌شود که قابل به ذکر است که درعصر امروز گسترش آن محدود است، در این روش که در قرون وسطی رواج بیشتری داشت، ماهییان قزل‌آلا به استخرها و حوضچه‌های آشپزخانه‌ها وصومعه‌ها هدایت می‌شوند که به این وسیله رستورانها در تمام فصول سال ماهی تازه برای خوراک خود در اختیار داشتند.
در سال 193 میلادی مهاجران اروپایی که به شرق سفر کرده بودن فن پرورش ماهی را به دنیای غرب و اروپا وارد کردند.
و به همین ترتیب پرورش و تکثیر ماهی به صورتی که امروزه وجود دارد رواج یافت و ادامه پیدا کرد به طوری که امروز این روش بزرگترین تولید منابع گوشت ماهی و آبزیان را به خود اختصاص داده است.
حال به طور کلی به بررسی چند نکته‌ی مهم در رابطه با استخر پرورش ماهی قزل‌آلا می‌پردازیم که هر استخر قزل‌آلا چه کوچک و چه بزرگ متشکل از 5 گروه از عوامل اصلی است و غالباً بر توان تولید استخر تأثیر می‌گذارند که عبارتند از : 1) ماهی 2) آب 3) استخر 4) تغذیه 5) مسائل مدیریتی هر یک از این گروه‌های اصلی، دارای چندین عامل جداگانه نیز هستند که به شکل دو جانبه به عوامل دیگر وابسته هستند.
نتیجه حاصله می‌تواند به سود یا زیان تولید تمام شود (به جدول 1 و شکل 2 مراجعه کنید) یعنی اگر یک عامل به لحاظ کیفی تغییر کند، این مساله باعث یک سری تغییرات در عوامل دیگر می شود.
برای پرورش دهنده ماهی ضروری است تا نخستین تغییر را از لحاظ ایجاد اثرات احتمالی نهایی ارزیابی کند؛ مثلاً افزایش مناسب میزان تغذیه به اندازه چند پوند در هر 100 پوند، ظاهراً به شکل بی‌ضرر در یک سری تغییرات کمی در سیستم عمل می‌کند که یا می تواند منجر به حصول نتیجه مطلوب؛ یعنی رشد سریع تر ماهی شود، یا ممکن است به نتیجه دلخواه منجر نشود (شکل 3) در مثالی دیگر، افزایش دمای آب از 9 درجه سانتیگرد (48 فارنهایت) به 15 درجه سانتیگراد (59 فارنهایت) باعث تغییرات زیر در یک محیط قزل‌آلای رنگین کمان 100 گرمی می شود.
الف)‌‌- تغییرات مربوط به ماهی : 1.
یک افزایش 5/67% در میزان متابولیسم (نیاز اکسیژن) 2.
یک افزایش 8/97% در پتانسیل افزایش طول روزانه 3.
یک افزایش 7/66% در پتانسیل افزایش وزن روزانه 4.
یک افزایش 6/98% در پتانسیل تولید آمونیاک 5.
یک افزایش 1/33% در ظرفیت حمل اکسیژن ب) تغییرات مربوط به آب : 1.
یک کاهش 8/12% در غلظت اکسیژن 2.
یک افزایش 8/58% در آمونیاک یونیزه محیطی 3.
یک افزایش 5/67% در اکسیژن محلول در خروجی آب بنابراین، ظرفیت حمل اکسیژن استخر که به حفظ محیط ماهی کمک می‌کند به میزان زیاد


رپورتاژ چیست What is report



خرید رپورتاژ


لیست قیمت

نتیجه تصویری برای تبلیغات ارزان و پر بازدید

نتیجه تصویری برای افزایش بازدید افزایش فروش
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.